Camping Berlijn

Bij Berlijn denk je waarschijnlijk meteen aan een citytrip waarbij je allerlei bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie en het Holocaust Monument kunt bekijken en waar je heerlijk kunt winkelen. Dat klopt ook wel. Maar wist je dat je in en om Berlijn ook fantastisch kunt kamperen? Zo kun je uitgebreid genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft én tegelijkertijd heerlijk vakantie vieren in een prachtige omgeving!

Camping Berlijn: omringd door natuur en cultuur

Berlijn is een stad met een zeer groot oppervlak en omvat diverse parken, meren, rivieren en er staan in de groene omgeving ook verschillende kastelen. Kamperen in Berlijn biedt dus een fantastische combinatie van natuur en cultuur.

Met een camping in Berlijn als uitvalsbasis ben je dicht bij alle belangrijke bezienswaardigheden in de stad, kun je heerlijk gaan winkelen op de Kurfürstendamm of bij het gigantische warenhuis KaDeWe en kun je genieten van zowel eeuwenoude als hyper moderne architectuur en indrukwekkende monumenten. Vooral als je met kinderen reist, is een camping als accommodatie dan ideaal. Na een dagje in de stad kunnen ze lekker in de omgeving van de camping ravotten, want er zijn altijd voldoende activiteiten voor jong en oud.
Daarnaast kun je leuke dagtochten maken in de omgeving, zoals een spannende excursie naar een kasteel. De deelstaat Bundesland, waarin Berlijn ligt, is een mooie landelijke provincie waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Ook de vele pittoreske dorpen in de omgeving zijn leuk om te bezoeken.

Locatie

Er zijn diverse locaties om te kamperen in of bij Berlijn. Bijvoorbeeld aan een groot meer of aan de rivier. Boottochten, boswandelingen, fietsen, paardrijden of zwemmen; het zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die je hebt op een camping in Berlijn. Met de stad én een mooie omgeving bij de hand kun je gegarandeerd van een heerlijke vakantie genieten vol variatie en avontuur!