Busreis Berlijn

Een busreis Berlijn is een leuke manier om er even tussen uit te gaan. Berlijn is een heel bijzondere stad; het rijke en woelige verleden, vooral tijdens en na de Tweede Wereldoorlog, is nog overal te zien. Maar tegelijkertijd is Berlijn ook heel modern, hip en trendy; het is dé stad om uit te gaan en waar paradijs voor shopaholics!

Georganiseerde busreizen

Met een georganiseerde busreis Berlijn heb je de gelegenheid om al deze aspecten van de stad te zien en te beleven. Loop over de resten van de Berlijnse Muur, ga naar Checkpoint Charlie en ontdek daar de gruwelijke ervaringen van de Oost Berlijners die een ontsnappingspoging waagden. Loop door het Holocaust Monument en beeld je in hoe de Joden het concentratiekamp ervoeren. Slenter over de fraaie boulevard Unter den Linden en ga winkelen in het beroemde warenhuis KaDeWe. In de avonduurtjes kun je het bruisende nachtleven van Berlijn induiken waar vooral de technoscene een belangrijke plaats heeft ingenomen, maar er zijn ook talloze andere discotheken, clubs en gezellige bars.

Prijzen

De prijzen voor een busreis Berlijn kunnen nogal uiteenlopen. Een vierdaagse reis, inclusief hotel op basis van logies en ontbijt maar zonder excursies, heb je al voor rond de €100. Je kunt dan meestal wel ter plekke nog meedoen aan excursies. Een compleet georganiseerde reis, dus met een programma om de belangrijkste bezienswaardigheden te bezichtigen, kost al snel rond de €500.
Opstapplaatsen

Het is meestal zo dat er 1 centrale opstap-/vertrekplaats voor de bus is, waar je dan je auto tegen een kleine vergoeding gedurende je vakantie kunt parkeren. De meeste reisorganisaties bieden daarnaast ook een vervoer aan vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland naar de centrale opstapplaats. Zo is het mogelijk om vanaf elke plaats in Nederland aan zo’n busreis deel te nemen.

Last minute aanbiedingen

Heb je zin in een citytrip naar Berlijn? Houd dan vooral de aanbiedingen en last minute aanbiedingen in de gaten. Zo kan het zomaar voorkomen dat je voor een zacht prijsje de busreis, excursies en hotel kunt boeken en je kunt genieten van een paar heerlijke dagen in deze fantastische stad.